Traiteur op bestelling

Wie is Les Folies De Valérie

Over ons

Met jarenlange ervaring binnen en buiten de horeca en een passie voor lekker eten, heeft Valérie haar droom om haar eigen zaak te runnen waargemaakt. 

Bij Les Folies de Valérie kunt u terecht voor heerlijke gerechten voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een feestje thuis of een zakelijk evenement. Valérie biedt een breed scala aan opties qua gerechten, deze zijn gemaakt met de meest verse en kwalitatieve ingrediënten. Alles wordt met zorg bereid en gepresenteerd, zodat u kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring.

Concept Les Folies De Valérie

Lekker smullen, altijd en overal? Daar zorgt Valérie voor. Reken op een laagdrempelig concept waarbij de (h)eerlijke keuken centraal staat. Elke week is er een week- en weekendmenu, boordevol variatie en gezonde ingrediënten. Een feestje, event of wat anders? Ook maatwerk is mogelijk. Gerechten uit grootmoeders tijd met een twist, dat is genieten.

Gelegen in Lummen

Catering met lekker eten in Limburg? Bij Valérie kom je voor heerlijke dagschotels die keer op keer verrassen door hun twist en smaak. Maar net zo goed bestel je voor een feest, een evenement of een andere gelegenheid. Valérie denkt graag met je mee en tovert keer op keer weer wat lekkers op tafel. Eens geen zin om te koken? Valérie brengt redding!

Ook voor koude en warme buffetten en een BBQ-feestje ben je hier aan het juiste adres. Verzorgd en smaakvol, daar mag je zeker van zijn. En als je eens helemaal niet achter de potten wilt staan is zelf home-cooking in de regio Limburg mogelijk.