Traiteur op bestelling

Home cooking

Heerlijke maaltijden bij u thuis ge(s)maakt

Heeft u zin in een heerlijk menu op maat gemaakt? En dit zonder de drukte en stress van het koken? Dan bent u bij Les Folies de Valerie aan het juiste adres. Onze Home Cooking service biedt u de mogelijkheid om te genieten van smakelijke gerechten, vers bereid in uw eigen keuken.

Valérie gebruikt alleen de beste ingrediënten om gerechten te bereiden die zowel gezond als lekker zijn. Wij bieden een gevarieerd menu van seizoensgebonden gerechten, met alternatieve opties voor vegetariërs en personen met allergieën. En het beste van alles is dat u niet hoeft te koken of af te wassen, wij nemen alle zorgen van u over.

Oplossingen op maat

Onze Home Cooking is de perfecte oplossing voor drukke gezinnen, mensen die geen tijd hebben om te koken of voor speciale gelegenheden. Of u nu een romantisch diner voor twee wilt, of een uitgebreide maaltijd voor uw gasten, Les Folies de Valerie zorgt er voor.

Neem vandaag nog contact op en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen. U hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van onze heerlijke gerechten, zonder enige moeite!

Contacteer Les Folies de Valérie