Traiteur op bestelling

De echte goede &
(h)eerlijke keuken

Gerechten die je een nostalgisch gevoel geven vanaf het moment dat je ze proeft,
kortom grootmoeders keuken met “hedendaagse” toets.
Breakfast power plate

Weekmenu

Elke week nieuwe gerechten. Bekijk het menu van deze week.

Grilled chicken on plate above isolated

Weekendmenu

Elk weekend een nieuw menu. Bekijk het menu van dit weekend.

plate of asian food

Offerte op maat

Menu op maat voor privégelegenheden en bedrijven.

Over Valérie

Valérie kreeg de liefde voor gastronomie met de paplepel binnen. Al snel wist ze dat ze in de voetsporen van haar ouders, het koppel achter Restaurant Kasteel St. Paul en Hoeve St. Paul in Lummen, wilde treden. Een opleiding in hotelschool ‘t Spijker was dan ook het logische gevolg.

Nu vinden ook heel wat Limburgers en andere wereldburgers de weg naar Valérie en haar heerlijke gerechten. Koken en in de watten leggen: het zit in de genen.

Ete Les Folies De Valérie

Lekker smullen, altijd en overal? Daar zorgt Valérie voor. Reken op een laagdrempelig concept waarbij de (h)eerlijke keuken centraal staat. Elke week is er een week- en weekendmenu, boordevol variatie en gezonde ingrediënten. Een feestje, event of wat anders? Ook maatwerk is mogelijk. Gerechten uit grootmoeders tijd met een twist, dat is genieten.
les folies de valerie

Een voorproefje van onze bereidingen