De echte goede &
(h)eerlijke keuken
Gerechten die je een nostalgisch gevoel geven vanaf het moment dat je ze proeft,
kortom grootmoeders keuken met “hedendaagse” toets.
kortom grootmoeders keuken met “hedendaagse” toets.
Weekmenu
Elke week nieuwe gerechten. Bekijk het menu van deze week.
Weekendmenu
Elk weekend een nieuw menu. Bekijk het menu van dit weekend.
Offerte op maat
Menu op maat voor privégelegenheden en bedrijven.
Over Valérie
Valérie kreeg de liefde voor gastronomie met de paplepel binnen. Al snel wist ze dat ze in de voetsporen van haar ouders, het koppel achter Restaurant Kasteel St. Paul en Hoeve St. Paul in Lummen, wilde treden. Een opleiding in hotelschool ‘t Spijker was dan ook het logische gevolg.
Nu vinden ook heel wat Limburgers en andere wereldburgers de weg naar Valérie en haar heerlijke gerechten. Koken en in de watten leggen: het zit in de genen.
Ete Les Folies De Valérie
Lekker smullen, altijd en overal? Daar zorgt Valérie voor. Reken op een laagdrempelig concept waarbij de (h)eerlijke keuken centraal staat. Elke week is er een week- en weekendmenu, boordevol variatie en gezonde ingrediënten. Een feestje, event of wat anders? Ook maatwerk is mogelijk. Gerechten uit grootmoeders tijd met een twist, dat is genieten.