Weekendmenu enkel op zondag 2 november
Weekendmenu enkel op zondag 2 november
Soep:
Velouté van witloof met spekjes
of
Herfstsalade:
Gekarameliseerde filet van kwartel, balsamico en pijnboompitjes
***
Vis:
Op vel gebakken filet van zeebaars, ovengroenten en beurre blanc
of
Stoofpotje:
Kalfsblanquette op grootmoeders wijze
Aardappelgarnituur:
Puree of gratin
***
Dessert:
Crème brulé
Prijs
Menu €35,00 met soep en garnituur – €40,00 met voorgerecht
Wenst u de gerechten afzonderlijk te bestellen?
Soep per liter €9,50 met garnituur
Voorgerecht €16,50
Hoofdgerechten met garnituur €26,50
Dessert €9,50
Hoe bestellen?
Weekendmenu of à la carte gerechten tot vrijdagavond 21.00 uur.
Enkel via mail info@lesfoliesdevalerie.be of 0477/30.68.25, bestelling is in orde na bevestiging van Les Folies.
Onze gerechten worden in porselein geserveerd en zo veel mogelijk à la minute gemaakt.
Heeft u een allergie? Bel gerust, wij helpen u graag verder.
Afhalingen op zondag 2 november van 11.30 uur tot 13.30 uur.
 
															Contacteer Les Folies de Valérie
Bestellingen
Weekmenu: De dag zelf tot 12.00 uur ’s middags.
Bestellingen zijn enkel geldig na bevestiging van Les Folies.
0477/306 825 of info@lesfoliesdevalerie.be
Weekendmenu: kan u bestellen tot vrijdagavond 21.00 uur.
Afhaaluren dagschotels
Woensdag tot vrijdag: 17.00 uur tot 19.00 uur.
Uur afhaling in overleg met Les Folies, passen deze uren niet voor u, graag telefoontje of mail, Les Folies zorgt voor een oplossing.
Zondagsmenu:
Vanaf september is onze menu enkel op zondag te verkrijgen. Afhalingen in overleg tussen 11.30 uur en 14.00 uur.
