Traiteur op bestelling

Weekendmenu enkel op zondag 2 november

Weekendmenu enkel op zondag 2 november

 Soep:

Velouté van witloof met spekjes

of

Herfstsalade:

Gekarameliseerde filet van kwartel, balsamico en pijnboompitjes

***

Vis:

Op vel gebakken filet van zeebaars, ovengroenten en beurre blanc

of

Stoofpotje:

Kalfsblanquette op grootmoeders wijze

Aardappelgarnituur:

Puree of gratin 

***

Dessert:

Crème brulé

Prijs

Menu €35,00 met soep en garnituur –  €40,00 met voorgerecht

Wenst u de gerechten afzonderlijk te bestellen?

Soep per liter €9,50 met garnituur

Voorgerecht €16,50

Hoofdgerechten met garnituur €26,50

Dessert €9,50

Hoe bestellen?

Weekendmenu of à la carte gerechten tot vrijdagavond 21.00 uur.

Enkel via mail info@lesfoliesdevalerie.be of 0477/30.68.25, bestelling is in orde na bevestiging van Les Folies.

Onze gerechten worden in porselein geserveerd en zo veel mogelijk à la minute gemaakt.

Heeft u een allergie? Bel gerust, wij helpen u graag verder.

Afhalingen op zondag 2 november van 11.30 uur tot 13.30 uur.

Contacteer Les Folies de Valérie

Bestellingen

Weekmenu: De dag zelf tot 12.00 uur ’s middags.

Bestellingen zijn enkel geldig na bevestiging van Les Folies.

0477/306 825 of info@lesfoliesdevalerie.be

Weekendmenu: kan u bestellen tot vrijdagavond 21.00 uur.

Afhaaluren dagschotels

Woensdag tot vrijdag: 17.00 uur tot 19.00 uur.

Uur afhaling in overleg met Les Folies, passen deze uren niet voor u, graag telefoontje of mail, Les Folies zorgt voor een oplossing.

Zondagsmenu:

Vanaf september is onze menu enkel op zondag te verkrijgen. Afhalingen in overleg tussen 11.30 uur en 14.00 uur.